fredag 7 mars 2008

A brand new world

It has to start somewhere.
It has to start some time.
What better place than here?
What better time... than now?

Någon mer än jag som känner att det är dags att kavla upp ärmarna och ge sig hän åt livet?

10 kommentarer:

Tesa sa...

Tycker redan jag håller på... hela tiden! :)

Anonym sa...

Mitt kååmpiis...du gör mig förvirrad...trodde redan vi hade börjat göra det?! Tänk va man kan få för sig saker ibland.. :)

Patrik sa...

Ja, som fan!

2maz sa...

Gunilla---> Det är klart vi har börjat med det, men ibland behöver jag lyfta blicken och kolla om jag är på rätt spår. Lite som en kvalitetskontroll. Om det verkligen är så bra som jag fått för mig att det är.

Nu kan jag inte prata för någon annan, men jag har tidigare haft lätt för att fastna i tron att jag är inne på rätt spår bara för att livet rullat på utan några större katastrofer som knackar på dörren. Nu vet jag bättre.

Ibland när jag lutar mig tillbaka och gosar ner mig i min egen förträfflighet, så känner jag att det är dags att resa mig upp, skaka loss mina gamla inkörda mönster och se vad jag kan ändra på.

Man vill ju inte rosta fast i TV-soffan liksom...

2maz sa...

Patrik, kul att se att du har hittat hit! Jag var inne och läste lite på din blogg och du fick mig att plocka upp snabbläsningen igen. Tack som fan! :)

P sa...

Börja inte. Sluta tänk på det istället. Nystarter är för knarkare, nyfrälsta och jojobantare. Bygg vidare på det du har, vad det än är istället. Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet.

P sa...

För övrigt har jag fått veta att det som skiljer människan från djuren vad gäller kognitiv förmåga är att INTE leva i nuet. Det kallas reflektion och är grunden till utveckling. Vad det nu hade med det här att göra, men jag känner att jag måste vara en motpol till här powerpointpresentationförblindade sällskapet, närå, jorå...eller? Sug på den!

2maz sa...

Älskade broder, känns det bättre om jag säger att texten kommer från en låt av Rage Against The Machine? ;)

P sa...

Jaha, du snackar om revolution mot kapitalismen. I´m on!

/kärringa mot strömmen

2maz sa...

Se där ja, fort vare gjort. ;)