söndag 14 september 2008

Fick ett brev från KPA häromdagen...

Pensionskapital 2007-12-31: 3936 kr

Sparandet t.o.m. den 31 december 2007 ger dig en pension från den 1 mars 2038 och livet ut med ett

GARANTERAT PENSIONSBELOPP: 25 kr/mån
Preliminärt fördelad återbäring: 7 kr
Summa ålderspension: 32 kr/mån



Är detta baksidan av att vara företagare, eller är det bara någon som jävlas med mig? Kan man klaga någonstans... eller nåt?

5 kommentarer:

Plumflower sa...

Nu var det ett tag sedan jag ögnade igenom mina papper, men det var ungefär lika illa för mig. :D

/Jeff Li

Anonym sa...

Se det positivt...Nästa besked kan ju inte bli sämre... :D

Anonym sa...

25 spänn ... Det kan man ju få mycket för. En halv öl eller 1,5 kg havregryn (jodå, och det kan man leva länge på, fråga mig, jag vet, från drygt ett halvår på havregryn med mjölk och lite socker en gång i unga vuxentiden - och socker, det kan man låna av grannarna), eller en tiondels domänadress. Ah, det kommer att fixa sig. Ser fram emot pensionen. =)

Kul att se lite livstecken här på sidan! Kram på dig!
/Linda

P sa...

Pension?

Om man nu blir så gammal så är det nog bara att skaffa ett potatisland för självhushållning. Blir ju inte bättre av att penningkåta bankmän, med ett förhållande till långsiktighet som ett barn har till sin godispåse, slarvar bort vår pesnsion i att låna ut hela bankers kassa till en sån svajig marknad som bostadsmarknaden. - 80talet? Närå kommer inte bli så igen, det är bara att låna!

USA har visat vägen och antagligen kommer vi stå där, skuldsatta upp till öronen, och bankerna med hus som inte går att sälja till halva anskaffningsvärdet.

Eftersom du har hyresrätt Tomas så kommer realtivt sett att bli jätterik jämfört med alla som tror att de "äger" hus. Skuldfri är det nya smarta.

Anonym sa...

Du kunde gift dig med mig ;)