måndag 4 februari 2008

Uppdatering: Lägenhetsläget i Mora

Åtta dagar har passerat och vi har nu skaffat en lägenhet strax utanför centrum i Mora. En hyresrätt i ett radhus med fyra rum fördelat på två våningar. Man möts av en härlig doft av äkta 70-tal med läckra plastmattor i brunt och åttiotalstapeter med färggranna border i toppen.

Badrummet har nominerats till två utmärkelser i kategorin "K-märkta våtutrymmen från förra millenniet" och den smäckra duschfläkten i slagtålig plast låter som ett brittiskt flyglarm från andra världskriget. Så nu återstår bara att måla samtliga rum och hitta en mattläggare utan webbsida, så har vi Dalarnas skönaste härbärge.

Jag tar redan nu emot förhandsanmälningar till vårens grillfest. Medtag myggspray och liggunderlag. Kram på er.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Inte tog det några två veckor där inte! Vi är oslagbara! Eller - DU är oslagbar, kanske det ska vara.

2maz sa...

"VI" ska det vara.

Anonym sa...

Ja, det är ju så det är... :-)

Anonym sa...

Jag tycker vi kan bjuda in till målningsparty innan vi kör vårens grillparty. Fatta hur mycket snabbare det går om tio personer målar en lägenhet än om bara två gör det...

Så gott folk - boka in de två första helgerna i april, så blir ni bjudna på god mat och får glädjen att bidra till vårt fina hem i Mora.

Anonym sa...

Själv så sitter jag och undrar vart målningspartyt tog vägen efter att ha målat köksluckor på Fabriksgatan i Arvika..

Första helgerna i april är jag upptagen...jätteupptagen... men för Kickis skull kanske jag ändrar planerna. Vill trots allt att hon ska få målade väggar detta århundrade.

Puss på er bägge två! =)

2maz sa...

Eventuella pikar undanbedes vänligt men bestämt. Även fina sådana. :-P

Anonym sa...

Medlaren träder in:

Gunilla - vi tar ju målningspartyt för de röda luckorna på samma gång. Dubbelt party=dubbelt så roligt party. Typ. Välkommen!