måndag 24 november 2008

Folk säger att de inte har någon fantasi...

... men ställ en försiktig fråga om det inte är dags att sluta röka, ställa ner bilen, handla ekologiskt eller börja träna och du kommer att få höra de mest fantastiska sagor och berättelser.

11 kommentarer:

P sa...

"Jag försöker handla ekologiskt" brukar det heta i enkäter som presenteras i dagstidningar lite då o då. Vad då försöker? Personligen "försöker" jag aldrig handla ekologiskt. Jag handlar istället ekologiskt då det är ekonomiskt försvarbart (vilket jag faktiskt tycker att det oftast är), men jag handlar även ickeekologiskt. Försöka duger inte i detta sammanhang. Men det kanske är något slags försvarstal för sitt dåliga samvete.

2maz sa...

Word.

David sa...

Håller med dig 2maz. Just "försöka" är ett rätt kul ord... Det används ofta och nästan alltid slarvigt. Kom ihåg Yoda: "You do or You do not - there is no try!" Tänker man vidare så "försöker" vi ju inte gå genom en dörr, röka mindre eller för den delen handla ekologiskt. You do or You do not. ;) De enda som verkligen kan sägas "försöka" är de horder som söker in till TVs såpor. I Idol verkar det finns hur många som helst som "försöker". Här kan nog egenskapen självinsikt läggas in...

Hoppas du har det bra däruppe bland masarna!

2maz sa...

"You do or You do not - there is no try!" Det ska banne mig bli mitt nya motto.

Men jag har det i alla fall bra här uppe hos Masarna. :)

Gunilla sa...

...som den du levererade till mig idag om att du nog skulle säga upp medlemsskapet på gymet eftersom du befinner dig på annan ort ALL din lediga tid...det gör du ju inte, det vet vi bägge två! :)

Och nu en liten parentes...innan du eventuellt säger upp avtalet så gör mig tjänsten och läs följande, det kanske får dig att hitta lusten att träna igen...för ledig tid hemma i Mora har du ;)
-Reclaim the Body
-Perfect Body 1.0
-It´s all in your mind

2maz sa...

Hahahahaha... I have taught you well my young Padowan.

Nu hade jag faktiskt inte tänkt sluta träna, utan byta träningsform. För tro mig... är det någon som behöver träningen så är det jag. Men det där känner du väl redan till har jag en känsla av. ;)

Tommy sa...

Så vad är din ursäkt för att inte träna?

2maz sa...

Just nu är jag sjuk i lungorna, men annars här jag lyckats skylla på kärlek, jobb och resor. Vad har du för ursäkt? :)

Anonym sa...

Wicked!

Anonym sa...

You do or you do not- there is no try.

Gissar att du fallit hårt flera gånger då du rider på så höga hästar.

Själv håller jag mig till ponnys, tar lite längre tid men jag hinner se mera på vägen.
Rekommenderar filmen "himlens hjärta" med M.Lundkvist mfl......

2maz sa...

Höga hästar? Har du ens sett Star Wars...? :)