måndag 14 januari 2008

Bland dalahästar och Vasalopp

Idag var jag på en andra intervju hos Mora Kommun. De ville veta mer om mig. Det är ju bra. Det betyder att de tycker jag är bra. Men förhoppningsvis lyckades jag under intervjun förmedla att jag inte bara är bra, utan att jag är bäst. För dem. Bäst på det de vill att en sån som de tänker anställa ska pyssla med. En sån som jag.

Imorgon vet jag om jag är bäst.

Men tyvärr är det ju så... att bäst för mig kanske inte är bäst för dig.

5 kommentarer:

Gunilla sa...

Du är bäst. Och fattar dom inte det, får dom skylla sig själva.

Och bäst för dig är kanske inte bäst för mig, men ganska bra ändå. Och du vet att jag hoppas att det går vägen oavsett. Så det så. Annars vore jag ingen riktig vän.



Får jag fortsätta tycka synd om mig själv nu? =)

Comvidare sa...

Det kommer att bli bäst. Bäst för dem!

Tesa sa...

Nä, kanske inte bäst för mig heller, men jag överlever! ;)
Ska du lägga ned allt (inkl. kontor) i Arvika isåfall? Kommer du att lägga ned det egna helt och hållet, eller finns det en kontakt kvar när det behövs?

Hoppas det går vägen, och när det gör det så hoppas jag du berättar lite mer om vad det är för jobb.

Good Luck!

2maz sa...

---> Gunilla, jag vet att du vill att det ska gå vägen för mig och när jag kommer hem på onsdag så ska vi se om vi inte kan skruva upp volymen i livet en aning.

2maz sa...

---> Jadu Tesa, jag kommer nog aldrig att lägga ner det egna helt och hållet, och just nu känner jag inte alls för att lägga ner kontoret heller. Men för att kunna ha det kvar, så behöver jag ha in minst en hyresgäst, så alla tips på den fronten mottages å det tacksammaste.

En kontakt finns alltid kvar när det behövs och även om jag inte kommer att aktivt söka grafiska jobb, så har jag en känsla av att de kommer trilla in i en behaglig takt ändå.

Mer info om jobbet kommer oavsett jag får det eller inte.